Despre noi

website-template-renumit.ro (10)Tuturor ne plac emotiile pozitive. Si mai ales acele emotii pozitive ce decurg dintr-o situatie aparte, o situatie data de mutarea intr-un spatiu nou, cu destinatie de locuit sau de activitati profesionale. Roca Facility Management Brasov cunoaste aceste emotii pozitive, ce se exteriorizeaza prin bucurii si satisfactii care mai de care mai intense, mai diverse si mai stralucitoare.

Sa ne amintim cum ne manifestam fiecare dintre noi atunci cand ne mutam intr-o casa noua sau intr-un sediu nou de firma. „Wow!!! Super fain! Ce frumos! Miroase a nou! Arata grozav! Splendid! Este exceptional! Astazi ne-am mutat in casa noua. Astazi ne-am mutat in noul sediu de firma. Ce ne mai bucuram! Suntem foarte incantati si fericiti! Abia asteptam sa povestim prietenilor, vecinilor, rudelor etc.” Roca Facility Management  stie ca acestea sunt gandurile vesele care pun stapanire pe fiecare dintre noi atunci cand ne mutam in casa noua sau in sediul nou de firma. Toti membrii familiei sunt foarte bucurosi, iar ochii le stralucesc de veselie si de fericire. Angajatii firmei, care s-a mutat intr-un nou sediu, sunt la randul lor incantati de noul spatiu de lucru, mai frumos, mai curat, mai placut mirositor, mai luminos, mai modern, mai futurist. Angajatii dobandesc, astfel, mai multa incredere in firma, capata mai multa siguranta, devin mai motivati si implicit mai productivi.

Acestea sunt efectele certe, evidente ale mutarii intr-un spatiu nou, de firma sau de locuit. Roca Facility Management le cunoaste si si-a propus sa cultive aceste emotii pozitive ale familiei sau ale firmei prin anumite activitati si operatii, care in termeni tehnici de specialitate au primit denumirea de „facility management”. S-a nascut, astfel, viziunea si misiunea Roca Facility Management, aceea de a pastra zambetele si emotiile pozitive pe chipurile proprietarilor de spatii prin acele activitati de managementul proprietatii si mentenanta (intretinere si reparatii), care au ca scop fundamental pastrarea durabilitatii si noului cladirilor.

Prin operatiile de intretinere ale cladirilor Roca Facility Management mentine si pastreaza in stare de buna functionalitate si in cele mai bune conditii cladirile cu tot ce implica acestea, de la acoperis la fatada, de la instalatii electrice la instalatii tehnico-sanitare, de la curatenia interioara la cea exterioara, de la definirea regulilor si procedurilor de intretinere la tunsul ierbii sau la colectarea deseurilor etc.

Prin operatiile de reparatii, Roca Facility Management si-a definit o fisa de post cu o lista complexa de sarcini si responsabilitati prin care tot ce este stricat, uzat sau defectat este inlocuit sau reparat, astfel incat functionalitatea si noul sa fie termenii care definesc durabilitatea proprietatii.

Dar operatiile de intretinere si reparatii nu sunt realizate haotic, ci foarte organizat, printr-un sistem integrat  de procese de management si mentenanta preventiva si corectiva, care implica activitati diverse si complexe de planificare si monitorizare a operatiilor, activitatilor si proceselor specifice managementului proprietatii.

Integritatea proprietatii dvs. si protectia acesteia este asigurata de echipa Roca Facility Management prin intermediul activitatilor proprii securitatii si prin interventii rapide in cazul aparitiei evenimentelor neprevazute care pot atenta la durabilitatea si siguranta proprietatii dvs.

Noi, echipa Roca Facility Management  suntem constienti ca prin valori precum profesionalismul, promptitudinea, daruirea si competenta putem sa ne dezvoltam si putem sa raspundem calitativ nevoilor si solicitarilor beneficiarilor nostri. De aceea, acestea sunt principiile noastre, sunt valorile care ne definesc.

Pentru managementul proprietatii dvs., pentru pastrarea durabilitatii proprietatii dvs., pentru minimizarea costurilor de intretinere a proprietatii dvs., pentru toate acestea, exista echipa de profesionisti Roca Facility Management!

 

Date contact

Contact  : Munteanu Constantin

General Manager

0721227622
c.munteanu@rocamanagement.ro
Adresa: Brasov, Bdul. 15 Noiembrie nr 75 -Parter

(0040) 721.227.622

office@rocamanagement.ro

www.rocamanagement.ro

Formular de contact


Please leave this field empty.


Please leave this field empty.